Om Jazzklubben

Hallo - dersom du har vært innom her før vil du se en liten forandring og restrukturering på våre hjemmesider - igjen ;-).
Dette for å gjøre siden mer oversiktlig. For deg som ikke har vært her før så håper vi at du vil like sidene og innholdet.
Dersom du har noen forslag eller annet å kommentere så si ifra!
For å ta kontakt send mail til - jazzklubben@narviknett.no - denne blir sendt til samtlige styremedlemmer i jazzklubben.


Litt historie

Narvik Jazzklubb er en jazzklubb med en lang og erverdig historie. Dessverre er det lite som er dokumentert skriftlig. Dersom du har noe stoff å bidra med i denne sammenhengen eller vet om noen som har - ta kontakt, så får vi presentert det her på våre web-sider.

Magne Schille har skrevet en artikkel.

Klubben har hatt Malmen restaurant som tilholdssted for våre arrangement, men avtalen ble sagt opp der i feb. -97.Nytt tilholdssted er nu Grand Royal Hotel, hvor Rallaren Pub og Kro vil bli brukt til mindre arrangement, og Grandkjelleren til større.Vi håpet med dette å kunne nå ut til et større publikum.
Og det har visst seg å være svært vellykket!

Det ble etter i mai-2001 valgt nytt styre, og vi jobber nå aktivt for å skape en god musikkatmosfære i byen.


For et par år siden arrangerte jazzklubben et band-seminar der musikere i alle aldre kunne være med. Det ble undervist for bass, gitar og trommer.

Dette viste seg å være meget vellykket og vi vil prøve å få i gang dette en gang til ved en senere anledning.

Jazzklubbens formål er å prøve og skape et samhold blant musikere i Narvik i alle aldre og musikalske 'sjangre'.Vi ønsker å gi folk et godt tilbud når de vil ha seg et avbrekk i hverdagen.Selv om vi kaller oss en jazzklubb, og mye av det vi presenterer er innenfor jazzsjangeren, vil vi prøve å gi et variert musikalsk tilbud.Dette er en av grunnene til at vi vil presentere et nytt band-seminar, slik at man kan nå ut til nye folk og høste nye erfaringer.


Om jazzklubben på web.

Narvik Jazzklubb kom seg på Internett en gang i 1997.
Ansvarlig for layout, grafikk og programmering på websiden er (i skrivende stund): Tim Skau.
Stein Pettersen har laget menyen til venstre. Takk Stein!

Vi takker Funn / Narviknett for leie av serverplass.


Vi takker våre samarbeidspartnere:

Grand Royal Hotel, Kroa, Funn, Nortrykk, Sneve Ingeniørfirma, Breidablikk.

hilsen Narvik Jazzklubb.